Előfizetői tartalom

50 milliárd dollárért kelt el a Merrill Lynch

Portfolio
Felvásárolja a Bank of America a Merrill Lynch-et 50 milliárd dollárért - jelentette be a társaság. Az akvizícióval a világ első számú brókercége jön létre. Az amerikai bank részvényeként 29 dollárt ad szektortársáért, amely 70%-os prémiumot jelent a részvények pénteki záróárfolyamához viszonyítva. A Merrill Lynch árfolyama 40%-os pluszba lendült a mai reggelen az európai kereskedésben a hírre.

50 milliárd dollárért vásárolja fel a Bank of America a Merrill Lynch-et - jelentette be a társaság a mai reggelen. Az ajánlati ár részvényeként 29 dollár, amely közel 70%-os prémiumot jelent a papírok pénteki záróárfolyamához viszonyítva. Az akvizíciót részvénycserével finanszírozza a cég, a Bank of America a Merrill Lynch minden részvényéért 0.8595 darab részvényt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés