Előfizetői tartalom

Változnak az idők (Gyáfrás Sándor)

Portfolio
Az elhúzódó hitelpiaci válság és a kedvezőtlen makrogazdasági környezet nem segíti az új projektek létrejöttét, így - néhány kivételtől eltekintve - a legtöbb szegmensben a piac stagnálására számít Gyáfrás Sándor, az Erste Bank ingatlanfinanszírozási igazgatója. Nemcsak új fejlesztések vannak, hanem akár tulajdonosváltással összefüggő, refinanszírozásokra is mutatkozik igény, így a közeljövőben is aktív munka folyik majd.

A hitelpiaci válság mennyire csökkentette a kihelyezések lehetőségét? Látszik-e a piacon, hogy csökkentek a finanszírozási lehetőségek és igények? A finanszírozási igények alapvetően nem csökkentek, ugyanakkor a hitelpiaci válság hatásaként minden finanszírozót érint a forrásköltségek tartós növekedése, amelynek mértéke elérte azt a szintet, hogy a bankok a versenyhelyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés