Előfizetői tartalom

Óriási lehetőségek az ügynöki értékesítésben (Schuszter Péter)

Portfolio
Egyetlen vagyonkezelő stratégiájából sem hiányozhatnak a lakossági befektetőknek szánt termékek, ezért döntött a Generali Alapkezelő a nyilvános befektetési alap kínálatának bővítése mellett - mutat rá Schuszter Péter, a társaság vezérigazgatója, aki szerint a független tanácsadói hálózatok kulcsfontosságúak lesznek az alapok értékesítésében.

Mi motiválta a Generali Alap­kezelő nyitását a széles lakossági befektetői rétegek felé? Magyarországon a Generali nagy vagyonkezelőnek számít, hiszen tavaly év végén 450 milliárd forint vagyont kezeltünk. A kezelt vagyon nagy része intézményi befektetők pénze volt, igaz, ebben benne vannak a unit-linked biztosítások és az életbiztosítások vagyonkezelése is, ami viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés