Előfizetői tartalom

Nem csak a vállalkozásoké a világ (Kovács Zoltán)

Portfolio
Dinamikusan növekszik a work-out piaca Magyarországon, vannak azonban lehetőségek a lakossági faktoringban is - véli Kovács Zoltán, a Díjbeszedő Holding Zrt. vezérigazgatója. A szakember szerint a világgazdaság jelenlegi helyzete és tendenciái, illetve a költség­hatékonyságra való törekvés támogatják majd az outsourcingot.

2007-ben igen jelentősen megnőtt Magyarországon a work-out állomány. Ez a tendencia folytatódik idén is? Mi várható a faktoringpiacon általánosságban? A vállalati faktoring szépen növekszik, a növekedés ütemében van egyfajta lassulás, de ez stabil üzlet, inkább az a kérdés, hogyan alakul az iparág szereplőinek egymás közötti súlya. A legizgalmasabb a banki hátterű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés