Előfizetői tartalom

Megfontoltabb döntésekkel előre (Horn Gyula)

Portfolio
Az ingatlanfinanszírozás hagyományosan hosszú lejáratú finanszírozási forma, a hosszú lejáratú források pedig az utóbbi időben a bankok számára is megdrágultak. Éppen ezért talán még jobban meg kell fontolniuk, hogy az ingatlanfinanszírozáson belül milyen ügyleteket és milyen feltételekkel finanszíroznak - véli Horn Gyula, a CIB Bank vállalati üzletágért felelős ügyvezető igazgatója.

A korlátozottan rendelkezésre álló források miatt egy bank hogyan reagál arra a helyzetre, hogy van olyan terület - nevezetesen az ingatlanfinanszírozás -, ahol nagy volument tud ugyan kihelyezni, de alacsony marzs mellett? Én nem gondolom, hogy az ingatlanfinanszírozás alacsony hozamú üzlet lenne. Persze a lakossági üzletághoz vagy bizonyos speciális területekhez képest az ingatlanfinanszírozásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés