Előfizetői tartalom

Még drágább a hiteled (Kozma András)

Portfolio
Sokkal jobban szelektál a bankszféra a vállalati ügyfelek hitelezésénél, mint korábban - véli Kozma András, a Commerzbank elnök-vezérigazgatója. Olyan vállalatok, amelyek hozzászoktak, hogy így vagy úgy, de megkapják a forrásokat, most nehezebb helyzetben vannak. A vállalatokban egyértelműen megvan a hajlandóság, hogy megpróbáljanak új lehetőségeket keresni.

Hogyan látja, a vállalati piacon lesznek átrendeződések a hitelpiaci válság hatására, vagy ez nem okoz mozgást ebben a szektorban? Az emelkedő forrásköltség mindenképpen okoz átrendeződést, két okból is. Egyrészről erős differenciálódás mutatkozik a bankok között. Nemcsak arról van szó ugyanis, hogy egységesen mindenki számára megdrágultak a források, hanem ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés