Előfizetői tartalom

Cél a piac feletti növekedés az egész régióban (Pálvölgyi Mátyás)

Portfolio
Az ügyfélszolgálatokkal ellentétben nincs szükség frekventált helyen lévő értékesítési egységekre, mert az ügyfélforgalom nem itt zajlik - véli Pálvölgyi Mátyás, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. vezérigazgatója. Új termékekkel, intelligens értékesítési csatornákkal és akvizíciókkal piac feletti növekedést szeretne elérni a Generali, nemcsak hazánkban, hanem az egész régióban.

Milyen folyamatok zajlanak a régióban, és ezek hogyan hatnak a magyar piacra? A biztosítási piac konszolidációja zajlik, ami egyidejűleg két párhuzamos folyamatot jelent. Az egyik folyamat, amely korábban nem volt érzékelhető, hogy azok a bankok, amelyek rendelkeznek biztosítótársasággal, a saját üzletágukra való koncentrálás érdekében megválnak biztosítási portfóliójuktól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés