Előfizetői tartalom

Az extraprofit ideje hamarosan lejár (Kepecs Gábor)

Portfolio
Törökországból érkezett, fél napot töltött Budapesten, és már utazott is tovább Hollandiába Kepecs Gábor, az AEGON kelet-közép-európai régiójának vezérigazgatója. Az utolsó, budapesti irodájában töltött egy órájában az AEGON-csoport terveiről és az európai biztosítási piac jövőjéről beszélgettünk, bőven átszőve hazai aktualitásokkal.

Milyen jövő elé néz a biztosítási piac? Ha komplexen kezelem a biztosítást, a nyugdíjpénztárakat, illetve a vagyonkezelést, akkor a kelet-közép-európai régióban az elmúlt tíz év folyamatos növekedése folytatódik. A biztosítási piac minden országban egyenletesen növekszik, termékszinten azonban átstrukturálódás figyelhető meg, a vagyonkezeléshez kapcsolódó termékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés