Előfizetői tartalom

A hazai felvásárlások kora lezárult (Nagy Szabolcs Erik)

Portfolio
A Groupama Biztosító jelentős hazai és régiós szereplővé léphet elő az OTP Garancia megvásárlását követően. Nyitott kérdés még azonban, hogy milyen változásokat hoz az akvizíció a hazai társaság életében, és eltűnik-e az OTP Garancia márkanév a piacról - véli Nagy Szabolcs Erik, a Groupama Biztosító magyarországi vezérigazgatója.

A Groupama vásárolja meg az OTP Garanciát. Mit várnak az akvizíciótól, és milyen terveik vannak a közeljövőben az OTP-vel? Az OTP Csoporttól megvásároljuk az OTP Garancia Biztosító 100 százalékos érdekeltségét, valamint a Garancia Biztosító 100 százalékos érdekeltségét Romániában, Szlovákiában és Bulgáriában. A megegyezés másik fontos eleme, hogy az OTP Bankcsoporttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés