Előfizetői tartalom

Újra akvirált a Riverside

Portfolio
Megvásárolta a Riverside Company az SPX Corporation leányvállalataként bejegyzett SPX Air Filtrationt. Az SPX Air Filtration légszűrési termékek széles választékát gyártja, és forgalmazza világszerte. Az ügylet, melynek során önálló vállalat jön létre, 2008-ban a hatodik a Riverside Europe Fund III ("REF III"), és tizenötödik a Riverside egészének viszonylatában.

Az SPX Air Filtration több mint 5000 ügyféllel rendelkezik - elsősorban Európában -, és három kategóriában kínál széles választékban légszűrési termékeket: közérzetjavító légszűrőket, légtisztítókat és egészségügyi légszűrőket. Az SPX Air Filtration vállalat Eurogard nevű üzletága pedig műanyag felületek bevonásával foglalkozik. Az SPX Air Filtration ISO-tanúsítvánnyal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés