Előfizetői tartalom

Ismét támadásba lendül a Microsoft? - 9%-os pluszban a Yahoo (2.)

Portfolio
Több mint 9%-os pluszba ugrott a Yahoo részvényeinek árfolyama a mai napon, ugyanis újabb erőre kaptak a felvásárlási spekulációk. A Microsoft kijelentette, hogy abban az esetben, ha az augusztus eleji közgyűlésen leváltásra kerül a Yahoo menedzsmentje, nyitott arra, hogy egy "nagy tranzakciót" megvitasson az új vezetőkkel.

A Microsoft ma bejelentette, hogy nyitott egy "nagy tranzakció" megvitatására, amennyiben a társaság augusztus 1-i közgyűlésén leváltásra kerül a menedzsment. A szoftveróriás közleményében tudatta, hogy tárgyalásokat folytatott a milliárdos befektetővel, Carl Icahn-nal, aki jelentős részesedést az online keresőóriásban, miután a cég visszautasította a Microsoft felvásárlási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés