Előfizetői tartalom

A közép-magyarországi régió legjobb középvállalata: a PannonCom-Kábel Kft.

Portfolio
Ez év májusában díjazták Magyarország legjobb középvállalatait az Enterprise Investors, Közép és Kelet-Európa egyik legnagyobb kockázati és magántőke befektető cége, a KPMG, az ország vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cége, a D&B, a világ vezető üzleti információ szolgáltatója, valamint a Portfolio.hu által alapított Pegazus-díjjal. A közép-magyarországi régi első helyezettjét, a PannonCom-Kábel Kft-t Rentkó András, a társaság ügyvezető igazgatója mutatja be.

Portfolio.hu: Milyen tevékenységet végez a társaság? Rentkó András: Cégünk egyrészt igen széles termékskálát magába foglaló nagykereskedelmi tevékenységet folytat, gyengeáramú - kábeltévé, informatikai, biztonságtechnikai, távközlési - hálózatok építési anyagait, valamint kapcsolódó szerelési eszközöket (pl. szerszámok, mérőműszerek) forgalmazunk. Ellátjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés