Előfizetői tartalom

Kelet-Magyarország pegazusa: Metalcom Zrt.

Portfolio
Május végén került átadásra az Enterprise Investors, Közép és Kelet-Európa egyik legnagyobb kockázati és magántőke befektető cége, a KPMG, az ország vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cége, a D&B, a világ vezető üzleti információ szolgáltatója, valamint a Portfolio.hu által alapított a Pegazus Díj, mely a legdinamikusabban fejlődő magyar középvállalatokat díjazza. A kelet-magyarországi régiós összehasonlításban második helyen álló Pegazus-díjazottnak, a MetalCom Zrt.-nek elnök-vezérigazgatója, Bozó Zoltán mutatja be a céget.

Portfolio.hu.: Milyen tevékenységet végez a társaság? Bozó Zoltán: Az alapítók felismerve a piacon végbemenő gyors fejlődésben rejlő lehetőségeket, határozott irányvonalat képviselve indították el 1999-ben a MetalCom-R Kft.-t a távközlési szakmában. A folyamatos piaci jelenlét és a tudatos cégfejlesztés eredményeként, a kezdetben 4 fővel induló társaság mára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés