Előfizetői tartalom

Keresztbe tehet az amerikai söróriás felvásárlásának

Portfolio
Az Anheuser-Busch egy mexikói céggel folytat fúziós tárgyalásokat, amely megakadályozhatja, hogy az InBev felvásárolja az amerikai söróriást a Wall Street Journal információi szerint. Az Anheuser-Busch árfolyama közel 2%-ot esett az európai piacokon, az InBev részvényei pedig több mint 3%-kal értékelődtek le a mai délelőttön.

Előzetes fúziós tárgyalásokat folytat az Anheuser-Busch a mexikói Grupo Modelo nevű vállalattal, amellyel keresztbe tehet az InBev tegnapi hivatalosan is megtett, kéretlen felvásárlási ajánlatának. Az Anheuser már most is 50%-os részesedéssel rendelkezik a mexikói cégben és a két vállalat egyesülésével létrejövő társaság túlságosan nagy lehet az InBev számára. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés