Előfizetői tartalom

Tovább bővül a "Posta bank"

Portfolio
Nyugdíjszámlával és hozzá kapcsolódó bankkártyával bővült 2008. május végétől a Magyar Posta Zrt. pénzügyi szolgáltatásainak kínálata. A Posta banki szolgáltatások márkanév alatt értékesített új termék kizárólag a postai hálózatban érhető el, a szolgáltatás technikai hátterét a Posta stratégiai partnere, az Erste Bank Hungary Nyrt. biztosítja.

Szűts Ildikó, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója elmondta: jelenleg országszerte 326 postahelyen on-line és közel 2300 postahelyen off-line érhetőek el az Erste Bankkal együttműködésben, de önálló márkanév alatt nyújtott Posta banki szolgáltatások. Ennek népszerűségét mutatja, hogy a postákon banki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma már meghaladta a 200 ezret....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés