Előfizetői tartalom

Tovább nőtt a CIB

Portfolio
A CIB Bank az idei év első három hónapjában konszolidált mérlegfőösszegét - a nem auditált, IFRS szerinti adatok alapján - 23,3 százalékkal, 2718 milliárd forintra növelte (a bázis - a lizingcsoportra vonatkozó adatok kivételével - valamennyi esetben: a CIB és az IEB 2007. március 31-i, konszolidált, IFRS-szerinti, együttes, pro forma számai). A növekedéshez elsősorban az erős hitelezési aktivitás adott lendületet. A csoport eredményének alakulásában alapvetően a piac hektikus mozgásai és a szigorú tartalék-képzési politika játszott szerepet.

A CIB 2008. első negyedévében konszolidált mérlegfőösszegét 23,3 százalékkal, 2205 milliárd forintról 2718 milliárd forintra gyarapította. A növekedésben a (bruttó) hitelállomány csaknem 30 százalékos emelkedése játszotta a főszerepet. A vállalati hitelállomány 25 százalékkal, 1259 milliárd forintra, a lakossági 37 százalékkal, 404 milliárdra ugrott. A CIB Lízing...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés