Előfizetői tartalom

Mit jelent a magyar kis- és középvállalatok "Pegazus-ának" lenni?

Portfolio
Mint ismeretes május 21 és 23-a között került átadásra az Enterprise Investors, Közép és Kelet-Európa egyik legnagyobb kockázati és magántőke befektető cége, a KPMG, az ország vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cége, a D&B, a világ vezető üzleti információ szolgáltatója, valamint a Portfolio.hu által alapított a Pegazus Díj, melynek fő célja, hogy elismerésben részesítse a legdinamikusabban fejlődő kis- és közepes vállalkozásokat Magyarországon. A Pegazus Díj alapításáról és céljairól kérdeztük Keleti Józsefet, a D&B ügyvezető vezérigazgatóját.

Portfolio.hu: Mi a Pegazus-díj megalapításának fő célja és üzenete? Keleti József: A D&B célja, hogy felhívja a figyelmet az egyes régiók legdinamikusabban fejlődő vállalkozásaira. A kiugróan magas teljesítmény önmagában is érték, de számunkra különösen fontos, hogy megmutassuk, a mai gazdasági környezetben vannak olyan magyar vállalkozások, amelyek képesek az átlag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés