Előfizetői tartalom

Leáldozott a bankok aranykora

Portfolio
Elmúltak már a magyar bankszektor aranyévei - nyilatkozta Felcsuti Péter, a Magyar Bankszövetség elnöke ma tartott, negyedéves értékelő sajtótájékoztatóján. Véleménye szerint - bár a hitel és betét expanzió az első 3 hónapban is folytatódott - a következő években igen jelentős változások lesznek a bankszektorban, sőt elképzelhető, hogy 2008 már a trendforduló éve lesz.

Több szempontból is a fordulat volt a kulcsszó a Magyar Bankszövetség ma tartott, negyedéves értékelő sajtótájékoztatóján. Egyrészt a magyar gazdaságban a szövetség véleménye szerint egyfajta változás figyelhető meg a gazdasági szereplők gondolkodásmódját és a politika hozzáállását tekintve, azaz konszenzus van arról, hogy a jelenlegi gazdasági pálya fenntarthatatlan....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés