Előfizetői tartalom

A vállalatkivásárlás gyakorlata szakértők tolmácsolásában

Portfolio
Elismert, jelentős tapasztalattal rendelkező szakemberek tanácsát kérhették ki azok a vállalatvezetők, akik részt vettek a Riverside által szervezett, A vállalatkivásárlás gyakorlata című konferencián május 20-án. A rendezvény célja a legaktuálisabb nemzetközi és hazai trendek bemutatása, valamint a cégvezető-tulajdonosoknak a cégeladással kapcsolatos legfontosabb üzleti, jogi, valamint finanszírozási tudnivalókról való tájékoztatása volt.

Az előző évek sikerére alapozva a Riverside idén is megrendezte "A vállalatkivásárlás gyakorlata" című konferenciát, melyen tapasztalt szakértők mondták el a résztvevő tulajdonosoknak és vállalatvezetőknek, hogy egy kivásárlás során melyek a sikeres ügylet kulcstényezői az eladói és a vevői oldalon. A Riverside ügyvezető partnere, Vidovszky Ferenc a konferencia nyitó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés