Előfizetői tartalom

Szárnyalt a Commerzbank tavaly

Portfolio
Történetének legsikeresebb évét zárta tavaly a Commerzbank Zrt. Az idén magyarországi jelenlétének 15. évfordulóját ünneplő hitelintézet adózás utáni eredménye 79 százalékkal nőtt és meghaladta a 3 milliárd forintot. Kozma András vezérigazgató szerint a várakozás feletti eredménybővülés mögött az üzleti teljesítmény felfutása áll: a hitelintézet mérlegfőösszege 21.3 százalékkal növekedve közel 260 milliárd forintot tett ki.

A Commerzbank kiemelten kezeli a kis- és középvállalati szektort, amely számára nehéz év volt a 2007-es, a makrogazdasági környezet nehezülése, a megszorító intézkedéseknek a vállalatokra gyakorolt kedvezőtlen hatásai miatt. A pénzintézet ugyanakkor a személyre szabott vállalati szolgáltatással, a kkv-szektor tipikus igényei alapján kialakított termékekkel tompította üzleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés