Előfizetői tartalom

Mi az ING sikerének titka? - interjú Martijn Gribnauval, az ING Biztosító elnök-vezérigazgatójával

Portfolio
Dinamizmus, elszántság és végtelen jókedv jellemzi Martijn Gribnau-t az ING Biztosító első emberét, aki ez év januárjában vette át az ING elnök-vezérigazgatói posztját Dr. Bordás Györgytől. A vezérváltással kapcsolatban sokan gondolták úgy, hogy nem lesz nehéz dolga az utódnak, mivel a piacvezető életbiztosítónál "csak" egy jól bejáratott rendszert kell üzemeltetni és az "első rajtkocka" megőrzésére kell koncentrálni. Azonban egy 1,5 órás beszélgetés alatt meggyőzött minket Martijn, hogy a magyar piac még az út elején jár és lesznek még meglepetések ebben a szektorban, nem csak az ügyfeleknek, hanem a vetélytársaknak is. Milyen kihívásokkal szembesült mikor a hazai ING élére állt, miért döntött Magyarország mellett és merre lát fejlődési lehetőséget? Többek között ezekre kérdésekre kaptunk válaszokat, miközben a holland úriember pózolt a kamerának és egy rendhagyó, ámde informatív interjú kerekedett a végére. És bátran kijelenthetjük: új színfolttal színesedett a hazai biztosítási szektor, egy olyan vezető személyében, aki karizmatikus személyiségként irányítja az ING-t.

Pénzcentrum: Az elmúlt években az ING a hazai piac vezető életbiztosítójává vált. Milyen fejlődési utat lát még a cég előtt, hazai és régiós szinten? Martijn Gribnau: Az ING Biztosító a tavalyi évet is sikeresen zárta: továbbra is megőriztük az 1997 óta folyamatosan tartó piacvezető pozíciónkat az életbiztosítási piacon. Minden kitűzött célunkat teljesítettük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés