Előfizetői tartalom

Pál Árpád privát bankár lesz - Irodát nyit a Sal. Oppenheim Budapesten

Portfolio
Budapesten nyit irodát az európai privát banki piac egyik legnagyobb presztízsű társasága, a Sal. Oppenheim, a 2005-ös csehországi és az áprilisi varsói nyitást követően. Az összességében mintegy 152 milliárd eurót kezelő bank idei célja, hogy a magyarországi kezelésben lévő vagyon elérje az 50-60 millió eurót. A magyarországi érdekeltség vezetője Pál Árpád, a BÉT korábbi vezérigazgatója lesz.

Magyarországot is célba vette Európa egyik legnagyobb privát bankja, a Sal. Oppenheim jr. & Cie. A társaság budapesti irodája a jövő héten nyitja meg kapuit, vezetője pedig a Pál Árpád, a BÉT korábbi vezérigazgatója lesz. A budapesti irodanyitás a bank szélesebb terjeszkedési stratégiájának részét képezi, aminek eredményeképpen 40 százalékról 50 százalékra kívánja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés