Előfizetői tartalom

Kiszálljak vagy kivárjak? Magánvállalatok eladása és kivásárlása

Portfolio
Ma Magyarországon hozzávetőleg 800 olyan magánvállalkozás működik, amelynek nyeresége, növekedése vagy árbevétele felkeltheti szakmai vagy intézményi befektetők érdeklődését. E vállalatok tulajdonosai előbb-utóbb felteszik a kérdést: hogyan tovább? Vonjak be fejlesztési tőkét? Keressek menedzsmentet magam helyett? Eladjam a vállalatomat? És mit tegyek a vételárral? Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ a fenti vállalattulajdonosok a Magánbankár Pénzügyi Tanácsadó Kft. (MB Partners) és a BNP Paribas Private Banking által rendezett "Magánvállalatok eladása és kivásárlása" című konferencián ma, a Hilton Budapest WestEndben.

A mai az első hazai konferencia, amely magánvállalat-tulajdonosoknak és a vállalatkivásárlás lehetőségét kereső tapasztalt felsővezetőknek szól a vállalat-eladás menetéről, buktatóiról, adózásáról, a tőke ki- illetve bevonás lehetőségeiről, valamint a cégeladásból származó bevétel befektetéséről. Egyrészről, a rendszerváltáskor az akkor 30-as 40-es éveiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés