Előfizetői tartalom

Nem lazsált az orosz VTB

Portfolio
28.4%-os növekedést produkált a VTB, Oroszország második legnagyobb lakossági bankja 2007-ben - derült ki a tegnap közzétett gyorsjelentésből. A kiemelkedő eredmény elsősorban a hitelportfolió bővülésének volt köszönhető; a bank az elemzői várakozásokat is jelentősen meghaladó nyeresége 1.51 milliárd dollárt tett ki tavaly.

28.4%-os profitnövekedésről számolt be Oroszország második legnagyobb lakossági bankja, a VTB. A többségében állami tulajdonban lévő hitelintézet 1.51 milliárd dolláros profitot könyvelhetett el 2007-ben, mely 7%-kal volt magasabb mint az elemzők által előzetesen prognosztizált 1.41 milliárd dollár. A növekedés elsődleges hajtóereje a hitelportfolió erőteljes bővülése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés