Előfizetői tartalom

Kedvezőtlen hangulatban telt a kínai vasútépítő első napja a tőzsdén

Portfolio
2006 óta a legrosszabb debütálást mutatták be a China Railway Construction részvényei a mai napon a sanghaji börzén, miután első kereskedési napját a társaság papírjai 28%-os pluszban zárták. A részvényeket övező hangulat annak is köszönhető, hogy a befektetők aggodalma fokozódott, miszerint a kormányzat a gazdaság lehűtésére szolgáló eszközöket vethet be.

A China Railway Construction Corp. árfolyama 28%-kal menetelt felfelé a részvények első kereskedési napját a sanghaji börzén, a vállalat papírjaival a hongkongi tőzsdén három nap múlva lehet először kereskedni. A kedvezőtlen globális részvénypiaci hangulat közepette a részvények megítélésén tovább rontott, hogy fokozódtak az aggodalmak, miszerint a kormányzat további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés