Előfizetői tartalom

Sokat akart a szarka: hoppon maradtak a szlovénok!

Portfolio
Mégsem adja el az állam azt a 49.13%-os pakettet a Telekom Slovenije-ből, melyre korábban a Magyar Telekom is pályázott - jelentette be egy mai sajtótájékoztatón az ország Gazdasági Miniusztériuma. A tranzakcióra azért nem kerül sor, mert a pályázók többszöri felszólítás ellenére sem voltak hajlandóak megemelni ajánlatukat.

Üzlet nélkül zárul le a Telekom Slovenije 49.13%-os részvénycsomagjának privatizációs pályázata - jelentette be mai sajtótájékoztatóján Matjaz Jansa, a szlovén Gazdasági Minisztérium elektronikus kommunikációért felelős divíziójának vezetője, aki szerint a visszalépés oka az, hogy a múlt héten még versenyben lévő két pályázó közül egyik sem volt hajlandó megemelni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés