Előfizetői tartalom

Világhódításra készül egy magyar cég

Portfolio
A magyar tudás felkarolásával a világ meghódítására készül Rozsnyay Viktor és Kun Dániel a Power of the Dream Ventures vezérigazgatója és alelnöke. A társaság ugyan először hazai nagybefektetők segítségével szerette volna megvalósítani a magyar találmányok felfuttatását és világpiacra dobását ám legtöbbször csukott ajtókkal találták szembe magukat. Mindez azonban nem törte le lelkesedésüket és Amerika felé vették az irányt, mely meghozta az eredményeket: hamarosan - napokon belül - megkezdődik a társaság papírjaival a kereskedés a Nasdaq OTC BB piacán.

Tudásból profit. "Az araboknak van olajuk, Kínában van olcsó munkaerő, nálunk "csak" ész van. Szellemi nagyhatalom vagyunk ezzel pedig ideje foglalkozni és változtatni végre a mentalitáson." Kun Dánielnek és Rozsnyay Viktornak nem célja megváltani a világot, csupán szeretnék, ha elindulna Magyarországon egy változás, hogy az emberek lássák: hazánk nem csupán egy csepp...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés