Előfizetői tartalom

Ukrtelekom - egy lehetséges vevővel kevesebb

Portfolio
Nem indul a Telekom Austria az ukrán távközlési cég Ukrtelecom privatizációs tenderén - nyilatkozta a társaság. Január végén vált biztossá, hogy az ukrán kormány megvalósítja az Ukrtelekom részleges privatizációját, és olyan híresztelések láttak napvilágot, miszerint a Telekom Austria is versenybe száll a cég 67.79%-os részvénypakettjéért.

Thilo Kusch, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató helyettese a Portfolio.hu-nak korábban adott interjújában azt nyilatkozta, hogy érdeklődnek az Ukrtelekom privatizációs pályázata iránt, miután a Telekom Slovenije-akvizíció meghiúsult. Piaci pletykák a Magyar Telekom mellett a Telekom Austria-t emlegették a nagyobb távközlési cégek közül lehetséges ajánlattevőként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés