Előfizetői tartalom

Új partner a Gutmann-nál

Portfolio
Dr. Gordian F. Gudenus meghívást kapott a Bank Gutmann társtulajdonosai közé. Gudenus kinevezésével tízre emelkedett a bécsi székhelyű privátbankban tulajdonnal rendelkező vezetők száma, akik közül négyen már több mint 20 éve dolgoznak a banknál. A Kahane család többségi tulajdonában álló bank növekvő hangsúlyt kíván fektetni a nemzetközi tevékenység fejlesztésére.

Dr. Gordian F. Gudenus a Bank Gutmann partnerévé vált, ezzel a bankban részesedéssel rendelkező felső vezetők száma tízre nőtt. Gudenus 2004-ben csatlakozott a Gutmann csoporthoz, mint a vezetőség tagja és a nemzetközi privátbanki részleg igazgató helyettese, de az 54 éves jogász a budapesti Gutmann Magyarország Befektetési Tanácsadó Zrt. felügyelő bizottságának is tagja....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés