Előfizetői tartalom

Harcra készül a Microsoft - nem adja magát könnyen a Yahoo

Portfolio
Előreláthatólag visszautasítja a Yahoo a Microsoft közeledését, és a híresztelések szerint a mai napon bejelentheti a társaság, hogy nem fogadja el a szoftvergyártó 44.6 milliárd dolláros ajánlatát. A Microsoft több mint egy héttel ezelőtt tett ajánlatot a keresőóriásra, 31 dollárt ajánlott a társaság részvényeiért. A Financial Times értesülései szerint azonban a vállalat nem elégszik meg az ajánlattal, legalább 40 dolláros árat szeretne kapni. A Yahoo árfolyama 29.2 dolláron zárt pénteken.

A Financial Times értesülései szerint a Microsoft közvetlenül a részvényesekhez fordul, miután a vezetőség előreláthatólag nem fogadja el a felvásárlási ajánlatot. Emellett a pletykák szerint tanácsadókat bízott meg, akik egy esetleges harcra felkészíthetik a céget.A Microsoft részvényenként 31 dollárt ajánlott több mint egy héttel ezelőtt a keresőóriásért, amellyel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés