Előfizetői tartalom

Dúl a szemét-biznisz - 2.3 milliárd dolláros üzlet születhet

Portfolio
Az Egyesült Királyság piacvezető szemétgyűjtő társasága bejelentette, hogy megállapodott egy befektetői csoporttal a társaság 1.2 milliárd fontért, azaz 2.3 milliárd dollárért való eladásáról. Azonban elemzők szerint a fentiek még közel sem tekinthetőek véglegesnek, mivel meglátásuk szerint a nagy érdeklődés miatt felvásárlási csata alakulhat ki a cégért.

A Biffa, mely 2006-ban kiszállt a Severn Trentből és ezzel a vízüzletágból, bejelentette, hogy megállapodást kötött egy a Montagu Funds-ot is tartalmazó befektetési csoporttal a társaság 1.2 milliárd fontos eladásáról. A tavalyi évben 742.7 millió fontos árbevétel mellett 90.7 millió fontos üzemi eredményt produkáló Biffa jelenleg több mint 1 millió háztartásban van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés