Előfizetői tartalom

Bennfentesek végzik ki a medvéket? - Úgy tűnik...

Portfolio
2008 januárjában nettó vásárlóivá váltak a New York Stock Exchange-en jegyzett vállalatok bennfentes személyei saját cégeik részvényeinek, melyre immár 13 éve nem volt példa - derül ki a Washington Service kutatásából. A legutóbbi hét alkalommal, amikor ez előfordult a következő 12 hónapban az S&P 500 index átlagosan 21%-ot száguldott, így könnyen lehet, hogy a bennfentes vásárlások azt jelzik: a tőzsdék zuhanásának hamarosan vége - tudósít a Bloomberg.

Zsákolnak a bennfentesek. Vezérigazgatók, igazgatósági tagok és egyéb felső vezetők összesen 683 millió dollár értékben vásárolták saját munkaadóik részvényeit 2008 januárjában a New York Stock Exchange-en (NYSE) jegyzett 1,911 vállalat vonatkozásában - derül ki egy a Washington Service által a SEC-hez benyújtott bejelentések alapján készített tanulmányból. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés