Előfizetői tartalom

8 millió forint bírság a Raiffeisennek

Portfolio
Összesen 8 millió forintra büntette a PSZÁF a Raiffeisent tevékenységi és működési szabályok megsértése, valamint piacbefolyásolás miatt. A PSZÁF határozata nem írja le, hogy pontosan mivel érdemelte ki a bank a büntetést, de piaci pletykák szerint az OTP piacán hónapokkal ezelőtt bekövetkezett napon belüli "felrántáshoz" köthető.

Lezárta a PSZÁF a Raiffeisennél korábban hivatalból indított piacfelügyeleti eljárást, s a záró határozat alapján a bank az alábbi bírságokat köteles megfizetni: A tevékenységi és működési szabály megsértése miatt 3 millió forint felügyeleti bírság A piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó szabályok megsértése miatt 5 millió forint felügyeleti bírság A Felügyelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés