Előfizetői tartalom

Már biztos: elbukott a Telekom Szlovéniában (3.)

Portfolio
Alulmaradt a Magyar Telekom a Telekom Slovenije privatizációs tenderén, alacsony ajánlata miatt ugyanis biztosan nem vele kezdi meg a tárgyalásokat a szlovén kormány - hangzott el a ma 14:30-kor kezdődött kormányzati sajtótájékoztatón Szlovéniában. A hír bejelentése az árfolyamon is látszik, a korábbi 1.5%-os mínusz után az egykor még Matáv néven forgó részvények most több mint 1%-os pluszban tartózkodnak kiugróan nagy forgalom mellett. 2008.01.04 15:26 Telekom: újabb határidő Szlovéniában (2.)

MTELEKOMReal-time árfolyamInformációs panel A legalacsonyabb ajánlatot adta a három végső fordulóba meghívott szereplő közül a Telekom Slovenije privatizációs tenderén a Magyar Telekom - erősítette meg a 14:30-kor kezdődött szlovén kormányzati sajtótájékoztató a Finance nevű szlovén üzleti lap korábbi értesülését. Mivel a minisztérium a legmagasabb ajánlatot megtevő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés