Előfizetői tartalom

Nyúl Sándor 20%-os tulajdont szerzett az EnterNet-ben

Portfolio
Nyúl Sándor, a TriGránit csoport operatív vezérigazgatója magánemberként, illetve egy általa kontrollált cég, a Mogul Consulting LTD. révén 20 százalékos tulajdont szerzett az EnterNet Invest Zrt-ben. Az EnterNet Invest Zrt. többek között az EnterNet internet szolgáltató és a 2007-ben megnyílt Proserver szerverterem tulajdonosa.

Az együttműködéssel a résztvevők célja a kisebb internet szolgáltató cégek konszolidációja, az EnterNet cégcsoport piaci helyzetének további erősítése. Nyúl Sándor, mint kisebbségi tulajdonos az EnterNet operatív működésében nem kíván szerepet vállalni, azonban mint igazgatósági tag a stratégiai döntések meghozatalában részt vesz. Az EnterNet csoport 20 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés