Előfizetői tartalom

Több kockázat, megfontoltan (Szitás Attila)

Portfolio
Világszerte egyre nagyobb mértéket öltenek a tőkeáttétellel folytatott kereskedések, melyek terén a jövőben a magyar piacon is további felfutást vetít előre Szitás Attila, a Buda-Cash Brókerház Zrt. kereskedelmi igazgatója. Ezen a területen hosszú távon csak azok a befektetők lehetnek életképesek, akik megfelelő kockázatviselési stratégiával és pénzügyi ismeretekkel vannak felvértezve.

Mi jellemezte az elmúlt évben hazánkban a tőkeáttételes termékekkel való kereskedést? A hazai lakosság körében alapvetően egyre inkább növekedni kezd a kockázatmentes hozamokhoz képest magasabb hozamot kínáló befektetési formák népszerűsége. Ami a tőkeáttételes kereskedés használatát illeti, elmondható, hogy abszolút növekvő tendenciát mutat a hazai piacon. Erre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés