Előfizetői tartalom

Németországtól a Perzsa-öbölig... (Bill Cary)

Portfolio
Saját útját járta a Budapest Bank tulajdonosa, a GE Money a régióban. Bill Cary, a társaság 25 országot irányító EMEA régiójának elnök-vezérigazgatója szerint megvannak a saját módszereik a folyamatok, a munkatársak, illetve a pénzügyek kontrollálására; s ezeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek egy ilyen erősen tagolt üzlet követelményeinek.

A GE Money EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) részlege 25 országot fog át. Bár tudom, hogy a GE hozzászokott a nagy méretekhez, a speciális pénzügyi üzletben hogyan sikerül versenyre kelni az erős helyi versenytársakkal? Ezzel a kérdéssel minden piacunkon szembesülünk. A siker kulcsa, hogy olyan részterületeket kell választani, ahol megvan a versenyelőnyünk, így sikeresek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés