Előfizetői tartalom

Nem vagyunk egymás ellenfelei (Papp Lajos)

Portfolio
Papp Lajos, a Független Biztosítási Alkuszok Szövetségének elnöke nem tart attól, hogy a külföldi alkuszcégek hazai megjelenésével jelentősen élénkülne a verseny a közvetítői piacon. Aktuálisabb annak megoldása, hogy az alkuszi jutalékok felfedése helyett a termékek összehasonlíthatósága, az ügyfél megfelelő informáltságon alapuló döntési pozícióba helyezése valósuljon meg.

Véleménye szerint az új uniós és hazai szabályozások hogyan befolyásolják a közvetítői szektor helyzetét? A hazai szabályozások uniós normákhoz való igazítása folyamatosan zajlik. A közösségi szabályozók egyértelműen a fogyasztóvédelem felé fordulnak a piacvédelem mellett. Ez a szemlélet mindenképpen előremutató, érvényesítése nem befolyásolja negatív módon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés