Előfizetői tartalom

Központban a klasszikus private banking (Scharbert Judit)

Portfolio
Kiemelkedő fejlődés elé néz a hazai privát banki szegmens, hiszen érett piacról még egyáltalán nem beszélhetünk. Scharbert Judit, a BNP Paribas private banking hazai ügyvezető igazgatója szerint az ügyfélbázis növelése fiókhálózat nélkül sajátos kihívást jelent, de 100 millió forint körüli vagyonkorlát mellett is elérhető az üzletág által kezelt vagyon évi 30-40 százalékos bővítése.

Beszélhetünk-e Ön szerint fejlett privát banki szegmensről Magyarországon? A hazai private banking piac véleményem szerint még éretlen stádiumban van, a különböző szolgáltatóknál egészen eltérő a megcélzott ügyfélkör mérete, vagyoni helyzete, különböző a szolgáltatás minősége, a befektetési stratégia, az elérhető termékek-szolgáltatások köre. Az ügyfelek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés