Előfizetői tartalom

Itt az ideje a változtatásnak (Felfalusi Péter)

Portfolio
A magyar gazdaságra is jótékony hatással lenne, amennyiben jelentősen csökkennének a hazai vállalkozások körében a leírási veszteségek, ám egyelőre nem számít érdemi változásra a fentiek tekintetében Felfalusi Péter, az Intrum Justitia ügyvezető igazgatója. A hazai vállalkozók mentalitásának ideje lenne végre megváltoznia, és javulást mutatni a fizetési morált illetően.

Milyen tendencia mutatkozik a hazai vállalatok fizetési morálját illetően? Kutatásunk szerint a kis- és középvállalati szektorban sajnos nem túl pozitív a tendencia. Az átlagos behajtási napok száma emelkedett, és az egy ügyhöz tartozó átlagos számlaszám - hány számlát várnak meg, mielőtt behajtási céget alkalmaznak - is nőtt 2006-2007 során. Ez arról tanúskodik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés