Előfizetői tartalom

Ahogy tetszik: egyszer hitel, máskor lízing (Kiss Zoltán)

Portfolio
500 millió forint esetében is van élet a magyar vállalati ingatlanfinanszírozási piacon, ráadásul a hitel mellett helyenként a lízing is attraktív finanszírozási forma lehet. Kiss Zoltán, a Hypo Alpe-Adria Leasing elnök-vezérigazgatója szerint a kisebb finanszírozásokat sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hiszen ezek esetében lényegesen jobb feltételeket tud elérni a finanszírozó.

Mi dönti el, hogy hitelt vagy lízinget vesznek-e igénybe egy ingatlanfinanszírozásnál? Mindig a konkrét ügylet dönti el, illetve az ügyfél és a finanszírozó közösen egyeztetett kockázatviselő képessége. Ha a lakossági oldalon nézem az ingatlanokat, akkor egyértelműen látható, hogy az új lakásoknál nagyon jó megoldás a nyílt végű pénzügyi lízing, ezt előszeretettel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés