Előfizetői tartalom

A személyes kapcsolat a siker kulcsa (Marosi Bence)

Portfolio
Az alacsonyabb átlagos ügyfélvagyon nem jelenti azt, hogy ne céloznánk meg a legvagyonosabb ügyfeleket is - véli Marosi Bence, a Citigold igazgatója. A hazai piacon egyelőre hiányzik a pontos szegmentáció, így az ügyfelek vagyona is széles skálán mozog, de ez változni fog. Egy biztos, a minőségi szolgáltatásban a termékek mellett a személyes kapcsolat is óriási szerepet kap.

A Citigold a piacon az alacsonyabb limitet szabó szolgáltatók között foglal helyet. Lehet-e hatékonyan kiszolgálni 15-20 millió forintos megtakarítással rendelkező ügyfeleket? Természetesen úgy határoztuk meg a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges vagyon nagyságát, hogy lehessen pénzügyi értelemben is hatékonyan nyújtani kiemelt szolgáltatásokat. 15 millió forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés