Előfizetői tartalom

A rugalmasság a versenyképesség kulcsa (Széphalmi Géza)

Portfolio
A régiós kockázati- és magántőkepiacot egyre inkább az egyedi, strukturált tranzakciók jellemzik majd, így sokan kieshetnek a versenyből. Széphalmi Géza, az AIG Capital Partners regionális igazgatója szerint a hazai intézményi befektetők részvétele a kockázatitőke-alapokban kedvező lehetne a gazdaságnak, de a régió globális befektetői számára is.

Mi a legjellemzőbb trend a tranzakciók struktúráját, célpontjait illetően Magyarországon? Elsősorban arról tudok beszámolni, hogy engem mi érdekel a régióban, ami úgy tűnik, nem mindig esik egybe a szakma gondolkodásmódjával. Szerintem Közép-Európában még mindig a fogyasztás növekedése a motor, és bár ebből számos különböző trend levezethető, a mozgatórugó ugyanaz....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés