Előfizetői tartalom

A középpontban mindig a minőség áll! (Varga Szabolcs)

Portfolio
Magyarországon kialakult már az a réteg, amely igényli a klasszikus privát bankok exkluzivitását és a minőségi vagyonkezelést. Varga Szabolcs, a Gutmann Befektetési Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója szerint a kezelt vagyon növelése nem feltétlenül a legfontosabb feladat, nagyobb hangsúlyt kell helyezni a minőségi kiszolgálás fenntartására.

Van-e jelentős igény a klasszikus, svájci típusú privát banki szolgáltatásokra Magyarországon? A piacról érkező reakciók szerint igenis van igény Magyarországon a hagyományos értelemben vett privát banki szolgáltatásokra. Egyfelől ezeket a szolgáltatásokat mindig körüllengi az exkluzivitás hangulata, ami rendkívüli vonzerőt jelent - a szolgáltatási tartalom mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés