Előfizetői tartalom

A fejekben még nem történt meg a rendszerváltás (Zsoldos Miklós)

Portfolio
Az alulbiztosítottság megoldása hosszú folyamat, amelynek még csak az első lépéseit sikerült megtenni. Zsoldos Miklós, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója szerint ahhoz,hogy végig tudjunk menni az úton, jelentős innovatív fejlesztésekre lesz szükség mind a termékek, mind pedig az értékesítési csatornák szintjén.

Milyen területeken látnak fejlődési lehetőséget, illetve mely termékek azok, amelyekkel növelni kívánják a piaci részesedésüket Magyarországon? A piacra még mindig jellemző az alulbiztosítottság. Mind az élet, mind a nem-élet üzletágban, a lakossági és a vállalati szférában egyaránt. Ha megnézzük, hogy a biztosítás mekkora hányadot képvisel a GDP arányában Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés