Előfizetői tartalom

Megvette a KBC a magyar játékkereskedőt

Portfolio
A mai napon - a GVH jóváhagyását követően - a KBC PE NV befektetési társaság megvásárolta a Gulliver és Star Toys Kft-k 100%-os üzletrészeit. A Kovács és Kovalcsik házaspárok által 1989-ben indított játék kis- és nagykereskedési vállalkozások véglegesen nagykorúvá váltak és a további fejlődésüket egy pénzügyi befektető fogja segíteni.

Az eredetileg egy bérelt pincében indított és kizárólag hagyományos játékok nagykereskedelmével foglalkozó Gulliver csoport az elmúlt 19 év alatt egy öt raktáráruházból és 15 kiskereskedelmi szaküzletből álló komoly játékossá nőtte ki magát. Az alapvetően belső erőforrásokból finanszírozott cégcsoport konszolidált árbevétele 2006-ban meghaladta az 5 milliárd forintot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés