Előfizetői tartalom

Megint pletykák: lengyel fúzió és dupla akvizíció az OTP-nél? (4.)

Portfolio
Az OTP korábban fúziós tárgyalásokat folytatott a lengyel PKO BP-vel - írja a dealReporter egy meg nem nevezett OTP munkatársra hivatkozva. A portálnak nyilatkozó lengyel kormányközeli források szerint a tárgyalások most akár újra is indulhatnak, ha a lengyel kormány a terveinek megfelelően valóban teljesen privatizálja PKO BP-t. Röviddel a lengyel pletyka felreppenése után tudtuk meg: az osztrák Wirtshaftsblatt értesülései szerint az OTP is benyújtotta ajánlatát a Bawag szlovák és cseh leányvállalataira, melyet az osztrák bank értékesíteni kíván.

2007.12.19. 15:30 - Az OTP Bank idő közben mindkét hírt cáfolta, melyről részletesebben az alábbi cikkünkben olvashat.Kapcsolódó cikkünk2007.12.19 15:28Szűkszavúan, de cáfol az OTP A lengyel szál. Az OTP tárgyalásokat folytatott a múltban a lengyel PKO BP-vel a két bank esetleges összeolvadásáról, melyek azonban megfeneklettek és azóta sem folytatódtak, mivel az OTP csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés