Előfizetői tartalom

Egymilliárdot kíván bevonni a TvNetWork (3.)

Portfolio
A TvNetWork bejelentette, hogy 2007. november 20-án hozott döntésében elhatározott 2,000,000 darab részvény kibocsátásával összefüggő jegyzési folyamat sikeresen lezárult. Rögtön érkezett a cégtől egy másik közlemény is, melyben rendkívüli közgyűlésre invitálja részvényeseit a társaság. Az előzetesen megnevezett napirendi pontok között az alaptőke nyilvános forgalomba hozatallal történő felemelése és saját részvény vásárlásra történő feljogosítás is szerepel.

Sikeresen lezárult a TvNetWork tőkeemelése, melyben az igazgatóság által - a részvényesek elsőbbségi jogára figyelemmel - a részvények jegyzésére kijelölt ICE DSL Kft. a kibocsátásra került 2,000,000 darab új részvényt a megadott határidőig teljes egészében lejegyezte és a részvények ellenértékét a megadott bankszámlára átutalta. A tőkeemelés cégbírósági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés