Előfizetői tartalom

Erste: vételen a Richter, 48,505 forint is lehet a célár!

Portfolio
Megerősítette az Erste a Richter részvényeire adott vételi ajánlását mai dátumú elemzésében. A célárfolyam az erőteljes harmadik negyedéves gyorsjelentés hatására 46,000 forintról 47,600 forintra emelkedett, de a számítások még nem tartalmazzák a Polpharma és az Akrihin akvizíciójának hatását. A felvásárlásokat is magában foglaló előzetes kalkulációk 48,505 forintos célárfolyamot indokolnak.

A Richter harmadik negyedéves gyorsjelentése bevételi és üzemi szinten is a várakozások felett alakult az erős orosz piaci teljesítmény hatására, azonban emellett a társaság a bejelentett akvizíciókkal is meglepetést tudott okozni. Az elemző szerint a társaság harmadik negyedéves számaival megerősíthette a befektetőket abban, hogy a legrosszabbon már túlvannak köszönhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés