Előfizetői tartalom

A magyarországi ügyfelek a világ 35 országának Citigold Centerében

Portfolio
A Citibank Zrt. Citigold-ügyfeleinek több mint 50 százaléka rendszeresen utazik külföldre üzleti és magánútra, és eközben jelzik növekvő igényüket aziránt, hogy bankjukkal külföldi tartózkodásuk során is bármikor felvehessék a kapcsolatot. Ezekre az igényekre válaszolva a Citibank Zrt., a Citi tagja, a mai napon elindítja a Citigold Global Access-t, mely egy sor privilégium szolgáltatást tesz elérhetővé magyarországi Citigold-ügyfelei számára.

A Citigold Global Access jelenleg a világ 35 országában található több mint 500 Citigold-ügyfélközpontban a Citigold-ügyfeleknek kínált banki termékek között kiemelt helyen szerepel a Platinum Klub kínálatával kibővített Platinum hitelkártya, ugyanakkor a Citibank és nem-Citibank befektetési termékek is elérhetők az ügyfelek számára, beleértve a Citibank által bizományosként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés